Bedrijfsgegevens van de locatie Breda

Bedrijfsnaam:
:
Smartphone Reparatie Breda
Adres
:
Heksenakker 76
 
:
4823 JP Breda
 
E-mail
:
Telefoonnummer
:
076-2045205
Whatsapp
:
Chat gesloten
 
Werkwijze
:
Binnenlopen zonder afspraak
Advies
:
Voor bezoek telefonisch contact
 

Openingstijden van de locatie Breda

 
Maandag
:
10:00 - 18:00
Dinsdag
:
10:00 - 18:00
Woensdag
:
10:00 - 18:00
Donderdag
:
10:00 - 18:00
Vrijdag
:
10:00 - 18:00
Zaterdag
:
12:00 - 17:00
Zondag
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

Smartphone Reparatie Breda is gevestigd aan de buitenkant van het gezellige winkelcentrum de Heksenwiel in de wijk de Haagse Beemden in het noorden van Breda. Smartphone Reparatie Breda is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van mag maken. Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Er zijn twee haltes, halte Heksenwiellaan en halte Emerparklaan waar de bus om de tien minuten stopt.

 

De locatie Breda geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Breda geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Breda u hiervan van tevoren in kennis stellen.

Aanvullende Garantie Voorwaarden
Voor alle huismerk onderdelen geldt een garantietermijn van 6 maanden, originele onderdelen geven wij 12 maanden garantie op. Alleen op accu’s geldt een afwijkende garantieperiode van 3 maanden.


Algemene Voorwaarden

De locatie Breda is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.


Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Breda 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Deel uw ervaring

Omdat beoordelingen steeds belangrijker worden, willen wij u vriendelijk vragen uw ervaring met de locatie Breda bij ons kenbaar te maken, wij kunnen hierdoor onze dienstverlening constant verbeteren.